Terugblik Alumni Talk | Impact Ondernemerschap

, 19 juni 2024


Fotos: Mirjam Lems

Terugblik op onze Alumni Talk: Impact Ondernemerschap

Op 5 juni organiseerde onze Erasmus Alumni Club een Alumni Talk over het onderwerp Impact Ondernemerschap. Het evenement vond plaats op de bovenste verdieping van de Maastoren, met een panoramisch uitzicht over de stad.

De avond begon met een boeiende keynote van Alexander van Citters, Impact Ondernemer en Medeoprichter van Accuselect, waarin hij zijn ondernemersreis en de visie van het bedrijf op energietransitie belichtte. Alexanders verhaal illustreerde de integratie van technische en zakelijke kennis om betekenisvolle verandering te creëren.

Alexander werd vergezeld door Laura Rooseboom, Medeoprichter en Managing Partner bij StartGreen Capital, en Pauline Bieringa, Directeur van Triodos Bank Nederland, voor een levendige paneldiscussie. Onder leiding van Lotte Schipper en met input van het publiek, verkende het panel een scala aan onderwerpen, van het navigeren door financieringsuitdagingen tot het vinden van een balans tussen winst en impact.

Farshida Zafar, Directeur van het Erasmus Centre for Entrepreneurship, sloot de discussie af met een prikkelende presentatie waarin ze conventionele opvattingen over ondernemerschap ter discussie stelde en de mythes rondom winst en impactinitiatieven bevraagde.

De avond werd afgesloten met een gezellige netwerksessie, waar alumni genoten van adembenemend uitzicht over Rotterdam, terwijl ze hapjes, drankjes en verrijkende gesprekken deelden.

Onze Alumni Talk belichtte de missie van onze club

... om een levendige en ondersteunende gemeenschap te cultiveren waar alumni elkaar inspireren en van elkaar leren.

Benieuwd naar de foto's van deze dag? Klik dan hier