Team

Als het Bestuur de theorie vormt achter de Erasmus Alumni Club is het Team de praktijk. Het team brengt de strategie tot uitvoer om de visie voor onze club te realiseren; de website, evenementen, cirkels—het team staat klaar voor de leden van de club.

 

Marijn Bouwhuis, Program Director
m.bouwhuis@erasmusalumni.nl

Marijn is de proactieve en extraverte leider van het huidige Erasmus Alumni Club team. Hij houdt van mensen samenbrengen en krijgt energie van innovatie, dus hij was de perfecte match om de visie van het bestuur te realiseren. Na een masters Management of Innovation aan het RSM werkte hij o.a. bij Coca Cola, Unilever en Samsung. Sinds hij op 1 december 2020 aan boord is gekomen van onze club fungeert Marijn als wisselwerking tussen het bestuur en het team dat hij dit jaar heeft opgezet. In zijn vrije tijd is hij ook windsurf instructeur en voetbalcoach van een jeugdploeg bij Sparta.

 

Danique Osinga, Back Office Manager
eac@erasmusalumni.nl

Deze Rotterdammer heb je misschien al gezien op de voorpagina van onze website! Danique is begonnen de alumni club te helpen op aanvraag van haar moeder uit het bestuur. Door de atmosfeer en connectie met de universiteit heeft ze het nog steeds naar haar zin achter de schermen van onze website en de ledenlijst. Ze is momenteel bezig met haar tweede master richting Financial Economics en werkt in de sportschool van de universiteit. Ze houdt van koken en is serieus over sport; tot een paar jaar geleden had ze zelfs haar eigen paarden, met wie ze ook competities heeft gereden.

 

Alex de Vries, Copywriter

Na Communication and Media (IBCoM) gestudeerd te hebben is Alex gaan schrijven voor Extraordinary Life, een community en organisatie gefocust op zelfontwikkeling. Voor evenementen van deze organisatie was Alex ook na het behalen van zijn bachelor nog vaak te vinden op de Erasmus Universiteit. Met genegenheid voor de universiteit en liefde voor schrijven sloot hij als content schrijver goed aan bij de alumni club. Naast schrijven houdt hij van lezen en heeft hij een kleine bibliotheek aan boeken verzameld in zijn eigenlijk te kleine kamer.

 

Rio-Sarah Nederveen, Marketing & Digital Communication manager
r.nederveen@erasmusalumni.nl

Door haar liefde voor, expertise in, en ervaring met media ontbreekt het bij Rio niet aan marketing talent. Ze studeerde General Cultural Science aan de Erasmus en deed haar master Media and Culture ook aan de Rotterdamse universiteit. Hierna heeft ze de marketing van de Laurenskerk opgepakt en ervoor gezorgd dat de kerk een wijdere bekendheid kreeg. Als specialist in online communicatie is ze ook vlogger en eigenaar van haar eigen media bedrijf, en in haar vrije tijd is ze drone piloot.

 

Eline Lataster, Event Manager

Van het concept tot aan de ervaring; Eline weet van het opzetten van evenementen. Na het afronden van haar eerdere studie in Media Management zit ze nu in het laatste jaar van Leisure and Event Management. Deze specialisatie past bij de Erasmus Alumni Club, waar ze voor zowel alle alumni als voor specifieke doelgroepen evenementen op maat kan ontwerpen. Haar voornaamste focus zal liggen op het creëren van een geheel nieuwe Flagship Event. Ook zij is Rotterdammer en sportief; ze heeft maar liefst 12 jaar lang hockey gespeeld!